NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Overnight oats met perzik, mango en gember

Voor:
2 PERS.

Bereidingswijze:
10 minuten

Ingrediënten:

• 80 g de flocons d'avoine
• 20 g de graines de chia
• 250 ml de lait d'amande non sucré
• ½ cuil. à café de cannelle
• 3 cm de gingembre frais
• 200 g de yaourt aux amandes (ou autre yaourt végétal)
• 1 boîte (230g) de quartiers de pêche Del Monte (jus compris)
• 1/2 boîte/barquette de morceaux de mangue Del Monte
• 2 brins de menthe (facultatif)

Bereidingswijze:

1)Meng de havermout met het chiazaad, de plantaardige melk en de kaneel. Rasp de gember erbij en voeg 50 ml van het perziksap toe. Roer goed door. 2)Verdeel het havermout mengsel over twee potten en laat een nacht rusten in de koelkast. 3)Snijd de mango schijven in stukjes. 4)Roer vlak voor het serveren door en schep de yoghurt en de stukjes perzik en mango erop. Garneer eventueel met een takje munt.

Meer lekkere recepten

x