NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Doodskop-ananas flappen

Voor:
10 PERS.

Bereidingswijze:
45 minuten

Cooking Time:
25 minuten

Ingrediënten:

• 1 blik Del Monte Abrikoos
• 1 blik Del Monte ananas stukjes
• 20 velletjes kant en klaar bladerdeeg
• 1 ei
• 3 el suiker
• ¼ tl chilivlokken (optioneel)

Bereidingswijze:

1)Verwarm de oven voor op 200°C. 2)Giet de abrikoos en ananas af en hak samen fijn. 3)Laat de velletjes bladerdeeg iets ontdooien. Leg de vellen bladerdeeg op een snijplank en snijd er pompoentjes, spookjes of doodskopjes van. Snijd steeds twee keer hetzelfde vormpje uit en snijd dan bij een van de twee ook oogjes en een mondje uit. 4)Lepel wat van de abrikoos-ananas vulling op het dichte plakje bladerdeeg en leg die met het gezichtje erop. Druk de randjes aan met een vork. 5)Kwast de halloween figuurtjes in met losgeklopt ei en bestrooi met de suiker. 6)Leg de figuurtjes op een bakplaat en bak in 20 minuten goudbruin en gaar.

Meer lekkere recepten

x