Type your research (product, recipe, blog...)
Kip met perzikschijfjes en couscous
Ingrediënten:
• 1 blikje DEL MONTE® perzikschijfjes in sap (415g)
• 4 kippenborsten
• 150 g couscous
• 100 g pompoenpitten
• 100g feta
• 1 sjalot
• Lichte honing-mosterddressing, om te serveren
• Koriander, om te garneren
Bereidingswijze:
1)Kruid de kippenborsten met wat zout en peper en braad ze in de oven op 190°C gedurende 30 à 35 minuten. 2)Versnipper de kippenborsten en laat ze afkoelen. 3)Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. 4)Laat de perzikschijfjes uitlekken en meng met de gehakte sjalotten, verkruimelde feta, koriander en couscous. 5)Voeg de gescheurde kippenborsten toe en meng door elkaar. 6)Voeg een lichte honing-mosterddressing toe en serveer.