Type your research (product, recipe, blog...)
Mini paas pavlova’s
Voor:
6 PERS.
Bereidingswijze:
30 minuten
Cooking Time:
30 minuten + 2 uur drogen + 1 uur afkoelen minuten
Ingrediënten:
• 100 g kristalsuiker
• 100 g eiwitten
• 1 el citroensap
• 1 el maïzena
• 100 g poedersuiker
• 200 g Del Monte ananas blokjes
• 150 g kwark
• 100 gram paaseitjes naar wens
• 10 g tuinkers
Bereidingswijze:
1)Verwarm de oven voor op 100°C. 2)Klop de kristalsuiker met eiwit en citroensap tot stijve pieken. 3)Meng de maïzena in een kom met de poedersuiker en zeef boven het eiwit, spatel er snel en luchtig door. 4)Doe de meringue in een spuitzak met kartelspuitmond. Spuit zes bakjes van de meringue op een met bakpapier bekleedde bakplaat. 5)Droog de meringue 2 uur in de oven en laat nog 1 uur afkoelen in de nog warme oven. 6)Laat de ananas stukjes uitlekken. Schep de kwark in de meringue-bakjes en verdeel het fruit en de chocolade eitjes erover. Maak extra fris en feestelijk met een beetje tuinkers.