NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Early bird yoghurt met pistache

Voor:
4 PERS.

Cooking Time:
5 minuten

Ingrediënten:

• 1 blikje DEL MONTE® perzikschijfjes op siroop (227 g)
• 500 g Griekse yoghurt
• 200 g pistachenoten
• 4 eetlepels honing

Bereidingswijze:

1)Laat de perziken uitlekken, maar bewaar de siroop en zet die aan de kant. 2)Hak de perziken grof in willekeurige grootte en vorm. 3)Schep nu de Griekse yoghurt in een kom en roer het fruit erdoor. 4)Verdeel over de serveerschalen, besprenkel eerst met wat siroop, bestrooi met pistachenoten, en schenk tot slot de honing over elke schaal. Serveer direct.

Meer lekkere recepten

x